Ik ben Ann,

geboren in 1973,
gevormd als wetenschapper,
geleerd ook op mijn gevoel te varen.

Voelen

In 2015 rondde ik de driejarige beroepsopleiding af tot trainer en begeleider Emotioneel Lichaamswerk ® bij het Belgische Netwerk Emotioneel Lichaamswerk NEL vzw. Aansluitend werd ik assistent in het NEL-groeijaar. In maart 2018 begeleide ik met succes mijn afstudeer-weekend en daarmee mijn supervisietraject bij NEL vzw.

Sinds januari 2017 geef ik eigen workshops, onder meer in samenwerking met het Oost West Centrum, met Impuls vzw en met Anders Reizen.

Ook voor individuele keuzecoaching & individuele lichaamsgerichte coaching kan je bij me terecht.

Ik volgde daarenboven bijscholing in individuele begeleiding met Emotioneel Lichaamswerk ®, focussen (‘whole body mindfulness’), tweestoelentechniek, TRE, werken met trauma, bewegingsmeditatie, ekindo empowerment, mindfulness, meditatieve yoga, bio-energetica, familieopstellingen, massage, rebirthing, geweldloze communicatie, 5 ritmes dansen en qi gong.

Profiel ann

Denken

Ik haalde in 1995 een master biologie en later een bachelor intercultureel management.

Ik werkte zowel als journalist als in de sociale sector.

Onder de naam FishGrowFeet ben ik mijn eigen baas als zelfstandig procesbegeleider & trainer schrijven, interviewtraining, wetenschapscommunicatie en interculturaliteit.

Ik werkte en werk graag met groepen: als trainer, als leidinggevende en als reisbegeleider.

“Je straalt rust en authenticiteit uit.”

Wat me het meest en onmiddellijk trof toen ik je zag, was je zachtheid en je liefdevolle aanwezigheid. In het groeijaar was je er voor mij, maar ook voor anderen, op momenten dat het nodig was. Soms met een aanmoediging, zacht en uitnodigend. Soms met een warm of troostend gebaar. Je straalt voor mij rust en authenticiteit uit.- deelneemster groeijaar waarin ik assisteerde

Heb je interesse?

Bekijk mijn aanbod van workshops en individuele sessies

Wil je op de hoogte blijven van mijn toekomstige workshops?

Schrijf in voor de activiteiten-update