Ik ben Ann,

geboren in 1973,
gevormd als wetenschapper,
geleerd ook op mijn gevoel te varen.

Voelen

Mijn praktijk luisternaarjelijf bestaat sinds januari 2017.

Ik volgde met succes de driejarige opleiding Somatic Experiencing, de lichaamsgerichte traumatherapie volgens Peter Levine. Intussen werk ik als erkend Somatic Experiencing Practioner.

Eerder studeerde ik na een vierjarige beroepsopleiding af als erkend trainer en begeleiderĀ bij het Belgische Netwerk Emotioneel Lichaamswerk NEL vzw.

In Antwerpen kan je bij me terecht voor individuele keuzecoaching & individuele lichaamsgerichte therapie bij Groepspraktijk Zuid, Pol De Montstraat 8, 2020 Antwerpen.

luisternaarjelijf - Praktijk voor Emotioneel Lichaamswerk

Denken

Ik haalde in 1995 een master biologie aan de KU Leuven en later een bachelor intercultureel management aan de Katholieke Hogeschool Mechelen.

Ik werkte zowel als journalist als in de sociale sector.

Onder de naam FishGrowFeet ben ik mijn eigen baas als zelfstandig procesbegeleider & trainer schrijven, interviewtraining, wetenschapscommunicatie en interculturaliteit. Ik hou ervan verschillende disciplines, inhouden en mensen te verbinden.

Ik werkte en werk graag met groepen en met mensen: als trainer, als leidinggevende en als reisbegeleider.

Naast mijn basisopleidingen volgde ik bijscholing in ‘Schaamte en Trots’ bij Peter Levine, ‘Fundamenten van lichaamsgericht werken in psychotherapie bij dr. Joeri Calcius, individuele begeleiding met Emotioneel Lichaamswerk Ā®, focussen (‘whole body mindfulness’), tweestoelentechniek, TRE, werken met trauma, bewegingsmeditatie, ekindo empowerment, tantra, mindfulness, meditatieve yoga, bio-energetica, familieopstellingen, massage, pulsing, rebirthing, geweldloze communicatie, 5 ritmes dansen en qi gong.

“Je straalt rust en authenticiteit uit.”

Wat me het meest en onmiddellijk trof toen ik je zag, was je zachtheid en je liefdevolle aanwezigheid. In het groeijaar was je er voor mij, maar ook voor anderen, op momenten dat het nodig was. Soms met een aanmoediging, zacht en uitnodigend. Soms met een warm of troostend gebaar. Je straalt voor mij rust en authenticiteit uit.- deelneemster groeijaar waarin ik assisteerde

Heb je interesse?

Bekijk mijn aanbod van workshops en individuele sessies

Wil je op de hoogte blijven van mijn toekomstige workshops?

Schrijf in voor de activiteiten-update